Vrienden van DFS Arnhem

DFS Arnhem is een Arnhemse handbalvereniging waar plezier, saamhorigheid en prestatie hand in hand gaan. Wij hebben als doel dat elke handbalspeler op eigen niveau kan trainen en spelen, en zich zowel individueel als in teamverband kan ontwikkelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de spelers plezier hebben in hun sport en dit in een veilige omgeving kunnen doen. Wij zijn trots op onze club en onze stad, en dragen dan ook de Airborne kleuren als tenue.

Wij zijn DFS Arnhem!

Onze vereniging is een club die draaiende blijft dankzij bevlogen vrijwilligers. De meesten zijn spelers uit onze seniorenteams, of ouders van jeugdleden, en maken actief deel uit van bestuur en diverse commissies. Met hetzelfde enthousiasme als in het veld, dragen ze bij aan een gezonde en plezierige handbalclub waar Arnhem trots op kan zijn. Dit kunnen wij uiteraard niet zonder sponsors!

Sinds 1 januari 2022 zijn wij dan ook gestart met “Vrienden van DFS Arnhem”. Een mooi en laagdrempelig initiatief om de club financieel te steunen. Wij hebben het hard nodig! Voor 50 euro per kaar kun je al lid worden, door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als Vriend van DFS Arnhem word je eens per jaar uitgenodigd voor de sponsoravond bij de seizoensafsluiting. Daarnaast een vermelding op de website, op de banner bij de thuiswedstrijden en (indien gewenst) eenmalig een vermelding op onze socials.

Vrienden van DFS Arnhem

Uw naam hier?

Diana Veerman

Joanne Schoneveld

Manon van der Linden

Maurits van de Weijer

Geert den Hartog

Familie de Munnik

John & Petra Wieland

Suzanne & Tim Schouten

Petra

Mirja & Huub Schoenaker

Harrie Hamers

Anke, Niels en Julian

Rob Schouten

Thijs van Uuden

Rob Groener

Roos van Beek

Arthur Langedijk

Erik Peters

Johann Peters

Peter Bruin

Hans van Noesel

Uw naam hier?

Uw naam hier?

Uw naam hier?

Uw naam hier?