logo Multilicht      logo formupgrade small               logo huisman 2020 small  Sponsor DFS Arnhem

MultiLicht als nieuwe hoofdsponsor

Multilicht-haldoek.jpgMet ingang van seizoen 2022-2023 hebben wij vol trots kunnen mededelen dat MultiLicht onze nieuwe sponsor was geworden. Dames 1 was al te zien in een mooi warmloopshirt en daarnaast is er een groot doek te zien in de sporthal. Vanaf seizoen 2023-2024 zal MultiLicht zelfs onze hoofdsponsor zijn! Eigenaren Danny en Anouschka Holt hebben uitgesproken voor minstens drie jaar verbonden te willen zijn bij onze vereniging en worden daarmee ook shirtsponsor.

Danny en Anouschka zijn enorm betrokken bij de vereniging doordat hun kinderen ook bij ons spelen. Het gezin is ook trouwe supporter van de selectieteams en zij zijn dan ook vaak te vinden op de tribune om de verschillend teams aan te moedigen. Wij zijn er super trots op dat Danny en Anouschka hebben besloten hun sponsoring uit te breiden!

MultiLicht is een bedrijf dat al jarenlang is gespecialiseerd in allerlei vormen van verlichting, voor zowel bedrijven, kantoorpanden maar ook voor particulieren. Voor meer informatie over onze sponsor, bezoek dan de website! Wij zijn hartstikke blij met deze samenwerking en hopen op jarenlang plezier!Sinds seizoen 2017-2018 is Formupgrade één van de hoofdsponsoren van DFS Arnhem.

Formupgrade DFSFormupgrade is hét Arnhemse beweegcentrum, deskundig op het gebied van fitness, fysiotherapie, manuele therapie, gezonde voeding, sportvoeding, afvallen en gezond leven. Haar missie is om de samenleving gezonder en fitter te maken en te houden. Formupgrade heeft vestigingen in Arnhem Noord, Zuid en Presikhaaf. 

Formupgrade levert de Heren 1 en Dames 1 van DFS Arnhem fitness, verzorging, metingen en sportmedisch advies, waarbij we samen de wending willen maken van blessurebehandeling naar blessurepreventie. De Heren 1 selectie maakt sinds 1 juli 2017 gebruik van de fitnessfaciliteiten van Formupgrade. Ook adviseert Formupgrade over gezonde voeding en sportvoeding. Op deze manier kunnen wij als DFS Arnhem stappen zetten om professioneler te worden, de juiste voeding te promoten, de juiste oefeningen te gebruiken in ons streven naar verhoging van de effectiviteit van alle trainingsarbeid die geleverd wordt. Naast de inzet en betrokkenheid met de Heren 1 selectie biedt Formupgrade haar diensten graag aan alle leden van DFS Arnhem, maar ook aan u, de lezers van dit artikel.

In oktober 2019 is een spiksplinternieuwe vestiging van Formupgrade geopend, locatie: nabij de Rijnhal.

Wat kan Formupgrade allemaal voor u betekenen?

  • Zelfstandig sporten of onder begeleiding van een trainer. Of sporten in een “Small Group” van maximaal 8 personen.
  • Groepstrainingen zoals FunFit, Bootcamp, Kick- Fun, SpinBox, Yoga, Zumba, Insane.
  • Fysiotherapie, voor mensen met moeite bij het bewegen, pijn, een blessure en beweegproblemen vanwege zwangerschap. De fysiotherapeuten houden zes dagen per week spreekuur. Ook in de avonduren, op de maandag, donderdag en vrijdag kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie. Fysiotherapie aan huis behoort ook tot de mogelijkheden.
  • X-FITTT, het, binnen en buiten Arnhem, succesvolle programma voor afvallen, plezier krijgen in bewegen en gezond leren eten & drinken.
  • Leefstijlcoaching/interventie, voor mensen die problemen hebben met bewegen, roken, alcohol, voeding, slapen en ontspanning. De leefstijlcoach van Formupgrade helpt u met het oplossen van uw probleem. Leefstijlinterventie wordt voor risicogroepen vergoed vanuit de zorgverzekering;
  • Diëtist. Begeleiding met voeding onder andere bij overgewicht, ondergewicht, Diabetes, COPD, Obesitas, Darmproblemen, Zwangerschap, Sport en Hart- en Vaatziekten. Wist u dat u recht heeft op 5 behandelingen volgens uw basisverzekering? 

Heeft u interesse in het Sporten bij Formupgrade, of in Fysiotherapie, X-FITTT, Leefstijlcoaching of Diëtist, neemt u dan contact op met Formupgrade.

De contactgegevens vindt u op:


Ook zijn we heel dankbaar voor onze andere sponsoren!


Rosinga  Huisman Sport   Ludus      READ      Ambting    
Warnsborn          Klop
Handbaltraining.com       
Logo Viridius     logo bordbusters
Logo valisa
     Logo Jumpsquare Arnhem  Logo TrafigoLogo RegieZorg

logo schutgraafoptiek