Het komende Paasweekend is Arnhem weer dé plek waar de handballiefhebber uit binnen- en buitenland wil zijn. Van 29 tot en met 31 maart vindt op het sfeervolle sportcentrum Valkenhuizen de 26e Arnhem Handball Cup plaats, met vertegenwoordiging uit maar liefst 7 Europese landen. Dit 3-daagse toernooi, gesponsord door sportmerk Kempa, wordt ook dit jaar weer georganiseerd door DFS Arnhem in samenwerking met EuroSportring! Kempa AHC23   21 95 teams, in categorieën uiteenlopend van D-jeugd (tot 13 jaar) tot Senioren uit Denemarken, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en natuurlijk Nederland, gaan de strijd met elkaar aan om de felbegeerde cup mee naar huis te nemen. Uiteraard zullen ook de teams van DFS Arnhem meestrijden om de 1e plaats!

De openingsceremonie op vrijdagavond met een openingswoordje van wethouder Bob Roelofs, een vlaggenparade van Olympische allure en een spannende openingswedstrijd tussen gelegenheidsteam Arnhem AllStars en de mannen van Lacom '91 uit Noord Scharwoude beloven alvast een geweldige start van dit sportieve  paasweekend te worden!

In een een tijdsbestek van 3 dagen worden in totaal 288 wedstrijden gespeeld. Een enthousiaste groep van vrijwilligers en heel veel Nederlandse en Duitse scheidsrechters vormen samen met DFS Arnhem de motor om het toernooi draaiend te houden. 

Publiek is welkom, de toegang gratis!