Aanmelden als bondslid tbv wedstrijdzaken:

Voor het in goede banen leiden van wedstrijden spelen de zgn. officials een grote rol. Zonder teambegeleiding (trainers, coaches, teammanager), scheidsrechters en wedstrijdtafelbezetting kunnen geen wedstrijden worden gespeeld.
Om deze taken te kunnen uitvoeren moeten deze officials zijn aangemeld bij het NHV als bondslid.

Uiteraard is aanmelden als official kosteloos!

Persoonlijke gegevens

Datum in dd-mm-jjjj

Contactgegevens

Lidmaatschap

Sleep en drop bestanden hier of Browse
Upload een recente pasfoto
Bent u al eerder lid geweest van een bij het Nederlands handbal Verbond (NHV) aangesloten vereniging?
Indien niet bekend, vul dan het laatste jaar van lidmaatschap in.

DFS Arnhem en Privacy

DFS Arnhem heeft haar privacyverklaring opgesteld om aan te geven dat de vereniging met uiterste zorg omgaat met uw privacy en de door u gedeelde gegevens. 
U vindt onze privacyverklaring hier.

DFS Arnhem is van mening dat gebruik van beeldmateriaal op haar website bijdraagt aan de journalistieke nieuwswaarde maar nooit ten nadele van in beeld gebrachte personen mag zijn. De vereniging gaat hier uitermate zorgvuldig mee om.

Foto’s waarover de gefotografeerde negatieve reacties kan krijgen, zullen daarom niet gepubliceerd worden. Indien u wenst dat een foto of video wordt verwijderd, kunt u contact opnemen met ledenadmin@dfsarnhem.nl. 

Naast publicatie van beeldmateriaal via onze eigen kanalen (website, social media, nieuwsbrieven en het DFS Magazine) is het mogelijk dat beeldmateriaal via diverse media naar buiten komt zoals kranten (bijv. De Gelderlander), websites en dergelijke. DFS Arnhem is niet verantwoordelijk voor dergelijke publicatie.

Voorwaarden en akkoord

Geeft zich op als bondslid bij het NHV als vrijwilliger (official) voor DFS Arnhem en verklaart zich hiermee akkoord met de statuten en het Huishoudelijk Regelement van de vereniging. Het lidmaatschap geldt in principe voor een heel verenigingsjaar (1 juli t/m 30 juni).
Per 1 mei van ieder jaar wordt lidmaatschap stilzwijgend met één jaar verlengd. Schriftelijke opzegging dient via het afmeldformulier gemeld te worden bij het stoppen van de vrijwilligerstaken.

Zonder schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie voor 1 mei van ieder jaar wordt het lidmaatschap stilzwijgend met één jaar verlengd.