De 25e Arnhem Handball Cup zit erop! 

Met ruim 100 teams uit binnen- en buitenland is het toernooi, dit jaar voor het eerst gesponsord door Kempa uitgegroeid tot het grootste zaalhandbal toernooi van Nederland. En wat wás het een grandioos handbalfeest!

EuroSportring en DFS Arnhem hebben dit jaar de bezoekende teams weer een onvergetelijke ervaring bezorgd. Met 74 jeugd- en 27 seniorenteams verdeeld over 5 hallen waren het 3 intense dagen, met competitief handbal in een sportieve sfeer. 


AHC 23
Deelnemers uit Duitsland, Frankrijk, België, Zwitserland en Nederland vierden vrijdagavond gezamenlijk de feestelijke openingsceremonie op het mooie sportcomplex Valkenhuizen, waarna ze werden getrakteerd op de boeiende openingswedstrijd tussen de heren van het Duitse TSV Aufderhöhe en gelegenheidsteam Arnhem AllStars. Aansluitend gingen direct de eerste poulewedstrijden van start. Op zaterdag en zondag werd er in 8 verschillende categorieën om de eer gestreden. Ook voor de nodige ontspanning werd gezorgd: op zaterdagavond was er een fantastische feestavond voor jong en oud in onze eigen sporthal Rijkerswoerd. Na 3 sportieve en intensieve dagen was de afsluitende prijsuitreiking het sfeervolle einde van een geslaagd toernooi waar deelnemers en organisatie volop van hebben genoten.

Drie dagen lang sport, support, energie en plezier kon alleen dankzij de inzet van de vele vrijwilligers. Met de flexibiliteit en humor van de scheidsrechters, de DFS vrijwilligers, de EHBO, de crew van Sportbedrijf Arnhem op Valkenhuizen en de teams die vol energie tot de laatste wedstrijd bleven gáán, was ook de 25e editie een sportief feest op en naast het veld!

Hier een sfeerimpressie van dit fantastische toernooi: Foto's Arnhem Handball Kempa Cup 2023 !

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?