Dit jaar houden we het handbaltoernooi verdeeld over 2 dagen: woensdag 8 én 15 november.
Op 8 november vindt het toernooi alleen in Sporthal Rijkerswoerd plaats. 231031 schoolhandbal QRcode

We verwachten veel deelnemers. Om het toernooi uit te smeren over 2 dagen sluiten de deelnemende groepen beter op elkaar aan. Samen met jullie als deelnemer en de Arnhemse handbalverenigingen en studenten van het CIOS in de organisatie gaan we er weer een leuke middag van maken.
  • woensdag 8 november voor groepen 5 - 6 van scholen in Arnhem, groepen 7-8 jongens en groepen 7-8 meisjes - Zuid, locatie Sporthal Rijkerswoerd
  • woensdag 15 november voor groepen 7 - 8 alleen voor gemengde teams van scholen in Arnhem - Zuid, locatie Sporthal Rijkerswoerd
  • woensdag 15 november voor groepen 5 - 8 van scholen in Arnhem - Noord, locatie Sporthal Valkenhuizen
De tijden van alle data zijn 13.00 uur tot 17.00 uur (afhankelijk van het aantal deelnemende teams). 

Meer weten over het wedstrijdschema, standen, e.d.? Kijk op Tournify: Schoolhandbal Arnhem of gebruik de QR-code.
Woensdag 20 september organiseerde DFS Arnhem alweer voor de 3e keer een handbal happening.

Een middag vol handbalplezier voor onze jongste jeugd en hun vriendjes/vriendinnetjes. Voor velen was het de eerste kennismaking met handbal. Er waren meer dan 50 kinderen aanwezig en die vonden het fantastisch!

We bedanken de vele vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt!!!

230920 happening 1
230920 happening 4
230920 happening 2
230920 happening 3
230920 happening 5
230920 happening 6
230920 happening 7
230920 happening 8
230920 happening 9
- - - -  PERSBERICHT   - - - - 

Recent konden we al melden dat hoofdtrainer Pascal Lucassen had uitgesproken zijn contract te willen verlengen. Ook DFS Arnhem had deze wens en daarom is het contract verlengd t/m seizoen 2023-2024.
Het was de wens van zowel Pascal als DFS Arnhem om de trainingsstaf verder te professionaliseren. Wij zijn dan ook erg verheugd te melden dat Willem-Jan Ruder volgend seizoen overkomt van dames eerste divisie ploeg Fortissimo. Willem-Jan wordt onze nieuwe assistent-coach en -trainer. Imco Schiebergen, onze huidige assistent, doet een stap terug vanwege zijn werkomstandigheden.

Willem-Jan neemt de nodige ervaring met zich mee. Hij is jaren trainer geweest op eredivisie of eerste divisie niveau en daarnaast is hij talententrainer op de handbalschool Gelre. Dit sluit naadloos aan bij de doelstelling van DFS Arnhem: blijven presteren in de top van de eredivisie en tevens het opleiden van een sterke jeugd.
Naast de komst van Willem-Jan is er nog meer goed nieuws te melden. Keeperstrainer Paul van den Berg blijft betrokken bij de herenselectie van DFS Arnhem.

Vanwege dit goede nieuws, het intact blijven van een groot deel van de selectie, de toevoeging van jeugdige talenten uit eigen gelederen en uit de nabije omgeving en daarnaast de sterke samenwerking met Udi 1896 heeft het bestuur van DFS Arnhem het volle vertrouwen in een zonnige toekomst voor de herenselectie.

Het bestuur van DFS Arnhem                   

Vind hier het uitgestuurde persbericht          


 Willem-Jan Ruder en voorzitter Thijs Geurds ondertekenen het contract                 Ook Pascal Lucassen ondertekent zijn contract met voorzitter Thijs Geurds
Willem-Jan Ruder en voorzitter Thijs Geurds ondertekenen het contract     Ook Pascal Lucassen ondertekent zijn contract met voorzitter Thijs Geurdsnocrop 400 DFS Afsluiting   75Op 15 april 2023 stond onze jaarlijkse seizoensafsluiting op de agenda. Traditiegetrouw was dit ook de laatste Arnhemse Handbalavond van het seizoen 2022-2023 en ook deze keer hing er een geweldige sfeer in de sporthal. Met een echte 'stadionspeaker' die ervoor zorgde dat iedereen zich welkom voelde. De tribunes zaten overvol en er waren weer veel bekende gezichten te zien. Als DFS Arnhem zijn we super trots op avonden als deze, waarbij het verenigingsleven weer centraal staat. Daarnaast is het een goed moment om mensen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het afgelopen jaar. Vrijwilligers, scheidsrechters, trainers, coaches, sponsoren, speelsters... Iedereen draagt op zijn/haar manier bij aan deze mooie vereniging, en daar zijn we jullie allemaal enorm dankbaar voor!

Deze Handbalavond was extra gevuld, doordat onze Dames A vanwege de nacompetitie ook moesten spelen. Deze spannende wedstrijd werd winnend afgesloten (29-25), waarna het publiek zich op kon maken voor het tweeluik van dames 1 en heren 1 tegen Handbal Houten. De jongste jeugd was uitgenodigd om mee op te lopen bij de Dames 1 en dit bracht een fantastische stemming met zich mee. Aansluitend werden zij getrakteerd op een frietje in de bar, mede mogelijk gemaakt door de vaste DFS-bezetting (waarvoor grote dank!).

Dames 1 begon wat stroef aan de wedstrijd, maar wist uiteindelijk overtuigend te winnen (25-20). Na de wedstrijd was er een mooi moment om afscheid te nemen van een aantal speelsters (Hayke, Manon, Susette) en Hilde als trainer/coach te bedanken voor de afgelopen jaren. Daarnaast werd vanuit de jeugdcommissie stilgestaan bij de trainers/coaches die na dit seizoen stoppen met hun werkzaamheden. Zij werden door de stadionspeaker Maurits extra in het zonnetje gezet.

Aansluitend was de wedstrijd van Heren 1, die veel moeite met de titelkandidaat had. De heren kregen geen kans om in de wedstrijd te komen en verloren de wedstrijd met grote cijfers (25-45). Gelukkig heeft dit verlies de pret absoluut niet kunnen drukken. Direct na de wedstrijd werd iedereen in de kantine uitgenodigd, zodat voorzitter Thijs de kampioenen van dit jaar kon huldigen: Dames Midweek en de Jongens B. Wij zijn er als vereniging trots op om te zien hoe de midweek jaar in, jaar uit kampioen weet te worden. Daarnaast is het geweldig om te zien hoe de Jongens B zich steeds verder ontwikkelen en langzaam aansluiting weten te vinden bij de heren. Dit belooft wat voor de toekomst!

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel, waarbij de dames en heren van Houten ook aansloten. Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor alle steun het afgelopen jaar. Zonder jullie had deze fijne vereniging niet gestaan waar we nu staan. Alle extra hulp is altijd welkom, op welke manier dan ook. Scheidsrechter, sponsorcommissie, barbezetting, andere vrijwilligerstaken, alles draagt bij aan de vereniging en zijn we erg blij mee. Voor meer informatie of om jezelf aan te melden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen, waarin we hopen vaker van deze top Handbalavonden te hebben. WIJ ZIJN DFS ARNHEM!

Klik hier voor de foto's: Foto's Seizoensafsluiting 22/23

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?