Wij bedanken KVIK en Vallei Auto Groep voor de jarenlange samenwerking!

Met het aflopen van het handbalseizoen 2022-2023 is helaas ook een einde gekomen aan de mooie samenwerking met onze twee hoofdsponsoren KVIK Duiven en Vallei Auto Groep (voorheen Zijm). Beide sponsoren zijn al jarenlang verbonden geweest aan DFS Arnhem, en al haar voorgangers. Wij hebben jarenlang vol trots de namen van deze mooie bedrijven op onze borst gedragen en vinden het erg jammer dat de samenwerking ten einde komt.

Zijm (als voorganger van Vallei Auto Groep) is bijna 60 jaar geleden ingestapt als sponsor, juist omdat de eigenaren van het familiebedrijf een sterke band met de handbalsport hadden en in het verleden zelf ook actief op het veld waren. Na de overname van Zijm door Vallei Auto Groep was helaas de verbinding met de handbal verdwenen en is besloten om de sponsoring niet langer voort te zetten. Wij zijn Zijm / Vallei Auto Groep hartstikke dankbaar voor de jarenlange trouwe steun aan onze mooie vereniging!

KVIK Duiven is bijna 15 jaar geleden ingestapt als sponsor, juist om de handbalsport weer meer boost te geven. Eigenaar Jan Krops heeft zelf een rijk verleden in de handbalwereld en was al snel sterk verbonden met de vereniging. De samenwerking met Jan heeft de club veel moois gebracht en de dames hebben meerdere jaren hun aantrekkelijke teamfoto’s in de showroom kunnen maken. KVIK Duiven is uit haar jasje gegroeid in de locatie in Duiven en was al tijden op zoek naar een nieuw onderkomen. Op maandag 10 juli 2023 heeft KVIK Duiven voor de laatste keer haar deuren open en Jan Krops zal met KVIK per donderdag 27 juli gaan verhuizen naar de Wijchenseweg 162 in Nijmegen. Daarmee komt de sponsoring in Arnhem helaas tot een einde. Wij zijn Jan Krops en KVIK Duiven ook hartstikke dankbaar voor de jarenlange samenwerking en hopen Jan af en toe nog in de sporthal te zien!

230721 sponsor VAG bedankt                     230721 sponsor KVIK bedankt

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?