Zondag 4 februari 2018 15:55 uur.

Deze wedstrijd gaat tussen de nummer vier (DG&L’16)  en nummer één (DFS Arnhem) in de competitie. In de vorige speelronde heeft DG&L’16 met één doelpunt verschil verloren van de nummer twee op de ranglijst. Met andere woorden, niet een tegenstander om te onderschatten.

De wedstrijd is 6 minuten bezig voordat de handen op elkaar gaan voor het eerste doelpunt. Eerder was er wel applaus, maar dat was voor beide keepers die zich deze wedstrijd van hun beste kant lieten zien met fraaie reddingen. Na 7 minuten staat het 0-2. Dan volgt weer een periode zonder doelpunten. In de laatste minuten van de eerste helft vallen de doelpunten wel en staat er een ruststand van 2-9 op het scorebord.

Even lijkt het er op dat de tweede helft hetzelfde begint als de eerste helft, nu weten de dames van DFS Arnhem na 4 minuten spelen het net te vinden. De doelpunten volgen elkaar nu meer verspreid over de tweede helft op. Eindstand 8-20.

De dames van DFS Arnhem hebben weer laten zien dat ze mooi handbal kunnen spelen en daar waar nodig ook rollend (!!) over het veld gaan om de bal te veroveren. De wedstijd is sportief verlopen en prima gefloten door de scheidsrechter. Erg leuk dat de dames van DG&L’16  C1 ook aanwezig waren, om zowel de dames van DG&L ’16 als de dames van DFS Arnhem aan te moedigen.

Aanwezig: Beau, Demi, Dian, Emma, Enza, Jade, Jazz, Lorena, Naomi & Selena.

Volgende wedstrijd: 18 februari 12:25 uur te Rijkerswoerd tegen HV Angeren C1