sbb beeldmerkBij DFS Arnhem is het mogelijk om stage te lopen. Studenten van de opleiding Sport & Bewegen (CIOS) kunnen bij DFS Arnhem onder begeleiding (jeugd-)teams trainen, wedstrijden coachen en meehelpen met diverse verenigingsactiviteiten. DFS Arnhem is bij S-BB erkend voor de volgende opleidingen:
Sport & Bewegingscoördinator niveau 4
Sport & Bewegingsleider niveau 3.

Via een stage bij DFS Arnhem kunnen de werkprocessen van kerntaak 1, 2 en 3 worden behaald. Ook kan bij DFS Arnhem stage worden gelopen voor de HT2 en HT3 opleiding van de handbalbond.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij DFS Arnhem? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin je naam, contactgegevens, voor welke opleiding je stage wilt lopen, het aantal uur dat je stage wilt lopen, welke taken je moet uitvoeren en op welke tijden je beschikbaar bent. Je zult dan snel een reactie krijgen.

Belangrijke informatie:
Op de website van S-BB (www.s-bb.nl) zijn wij te vinden onder de naam 'Door Fusie Sterker Arnhem'.
Ons leerbedrijf ID is 100470269.

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?