nocrop 400 DFS Afsluiting   75Op 15 april 2023 stond onze jaarlijkse seizoensafsluiting op de agenda. Traditiegetrouw was dit ook de laatste Arnhemse Handbalavond van het seizoen 2022-2023 en ook deze keer hing er een geweldige sfeer in de sporthal. Met een echte 'stadionspeaker' die ervoor zorgde dat iedereen zich welkom voelde. De tribunes zaten overvol en er waren weer veel bekende gezichten te zien. Als DFS Arnhem zijn we super trots op avonden als deze, waarbij het verenigingsleven weer centraal staat. Daarnaast is het een goed moment om mensen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het afgelopen jaar. Vrijwilligers, scheidsrechters, trainers, coaches, sponsoren, speelsters... Iedereen draagt op zijn/haar manier bij aan deze mooie vereniging, en daar zijn we jullie allemaal enorm dankbaar voor!

Deze Handbalavond was extra gevuld, doordat onze Dames A vanwege de nacompetitie ook moesten spelen. Deze spannende wedstrijd werd winnend afgesloten (29-25), waarna het publiek zich op kon maken voor het tweeluik van dames 1 en heren 1 tegen Handbal Houten. De jongste jeugd was uitgenodigd om mee op te lopen bij de Dames 1 en dit bracht een fantastische stemming met zich mee. Aansluitend werden zij getrakteerd op een frietje in de bar, mede mogelijk gemaakt door de vaste DFS-bezetting (waarvoor grote dank!).

Dames 1 begon wat stroef aan de wedstrijd, maar wist uiteindelijk overtuigend te winnen (25-20). Na de wedstrijd was er een mooi moment om afscheid te nemen van een aantal speelsters (Hayke, Manon, Susette) en Hilde als trainer/coach te bedanken voor de afgelopen jaren. Daarnaast werd vanuit de jeugdcommissie stilgestaan bij de trainers/coaches die na dit seizoen stoppen met hun werkzaamheden. Zij werden door de stadionspeaker Maurits extra in het zonnetje gezet.

Aansluitend was de wedstrijd van Heren 1, die veel moeite met de titelkandidaat had. De heren kregen geen kans om in de wedstrijd te komen en verloren de wedstrijd met grote cijfers (25-45). Gelukkig heeft dit verlies de pret absoluut niet kunnen drukken. Direct na de wedstrijd werd iedereen in de kantine uitgenodigd, zodat voorzitter Thijs de kampioenen van dit jaar kon huldigen: Dames Midweek en de Jongens B. Wij zijn er als vereniging trots op om te zien hoe de midweek jaar in, jaar uit kampioen weet te worden. Daarnaast is het geweldig om te zien hoe de Jongens B zich steeds verder ontwikkelen en langzaam aansluiting weten te vinden bij de heren. Dit belooft wat voor de toekomst!

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel, waarbij de dames en heren van Houten ook aansloten. Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor alle steun het afgelopen jaar. Zonder jullie had deze fijne vereniging niet gestaan waar we nu staan. Alle extra hulp is altijd welkom, op welke manier dan ook. Scheidsrechter, sponsorcommissie, barbezetting, andere vrijwilligerstaken, alles draagt bij aan de vereniging en zijn we erg blij mee. Voor meer informatie of om jezelf aan te melden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen, waarin we hopen vaker van deze top Handbalavonden te hebben. WIJ ZIJN DFS ARNHEM!

Klik hier voor de foto's: Foto's Seizoensafsluiting 22/23

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorie√ęn, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?