DFS DC1 speelde vandaag thuis om 14:20 uur tegen Udi '96 DC1. Udi staat 4de met 15 wedstrijden gespeeld en 18 punten en DFS staat 1ste met ook 15 wedstrijden gespeeld maar met 30 punten.
Op papier zou het een gemakkelijke wedstrijd moeten zijn.

Alle dames waren fit om aan de wedstrijd deel te nemen. De wedstrijd begon als een speer voor DFS (normaal moeten de dames wat op gang komen). Snelle aanvallen en sprongworpen resulteerden in een voorsprong van 5-0 binnen 8 minuten. Toen kwam UDI met gemak terug, ze kwamen gemakkelijk door de 3:3 verdediging en binnen 15 minuten was de stand gelijk 5-5. Udi kwam zelfs op voorsprong met 5-6. Udi hanteerde een 6:0 verdedeging waardoor toch vele aanvallen van DFS niet goed gingen. Eerste helft was spannend en beide teams gingen met een gelijk spel de rust in, namelijk 9-9.

De tweede helft begon met 2 goede reddingen van Jazz, ondanks dat stond Udi binnen de kortste keren voor met 10-12. DFS begon wat meer grip te krijgen op de wedstrijd en na 10 minuten spelen stond het 14-14. Het ging tot het eind gelijk op. Beide keepers zorgden ervoor dat de stand niet hoger is uitgevallen. De scheidsrechter had alles onder controle en heeft de wedstrijd goed gefloten. Eindstand is 18-16.

De volgende wedstrijd is zondag 18 maart tegen OBW DC1 om 9.00 uur in sporthal Elderveld.

Team: Enza, Beau, Jade, Selena, Demi, Dian, Emma, Lorena, Naomi, Jazz.
Begeleiding: Tim, Anja, Adinda en Petra.