Op 2 december jl is Ton Loeffen op 74-jarige leeftijd overleden.

Ton is ruim 60 jaar (!) lid van AHV Swift geweest, waarvan sinds april 1984 erelid.

In zijn jonge jaren heeft hij in het eerste herenteam van Swift gespeeld. Ook op bestuurlijk niveau is hij belangrijk geweest voor de club. Hij was vele jaren penningmeester, waar hij met zijn kennis van financiën veel heeft betekend. Ook was hij vele jaren actief als penningmeester bij de afdeling Oost van het Handbalverbond en de NKS.
Hij was  - op afstand - nog steeds betrokken bij het wel en wee van de vereniging. Zo was hij aanwezig op het 70-jarig jubileum van AHV Swift afgelopen december en ook was hij present bij de laatste jaarvergadering in februari van dit jaar waar het besluit tot fusie tussen Swift en AAC 1899 is genomen.

Bijgevoegd het overlijdensbericht zoals dat in de Gelderlander heeft gestaan. Met daarin onder andere opgenomen waar en wanneer het afscheid van Ton plaatsvindt.

Onze deelneming gaat uiteraard uit naar zijn nabestaanden.

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 30272942

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?