Start nu als netwerker met organisatietalent bij de SSR! Ben jij de creatieve geest die een netwerk kan aanboren en ontwikkelen, een echte spin in het web die uitvoerende en ondersteunende taken verricht en een sociale functie heeft binnen verschillende verenigingen op een sport- en wijkcentrum? En beschik jij daarnaast nog over de nodige creatieve, sociale en praktische skills? Dan zoeken wij jou! Wij zien voldoende uitdaging. Jij ook?

Wat bieden wij?
- Werken in Arnhem
- 24-36 uur
- Tijdelijk dienstverband, 1 jaar, waarvan 1 maand proeftijd
- Salaris in overeenstemming met dit aanbod
- Overige faciliteiten worden in overleg vastgesteld

Wie ben jij?
- Je hebt een HBO-achtergrond
- Je bent creatief, sociaal en praktisch
- Kennis van netwerken en organisaties is een pre
- Je bent in staat om zelfstandig te werken
- Je bent in staat om aan het bestuur te rapporteren en te informeren over de planning en realisatie van ideeën en activiteiten.
- Inlevingsvermogen in behoeften van organisaties, instellingen en verenigingen is bij jou aanwezig

Wat zijn voorbeelden van taken?
- Benaderen van ondernemers en organisaties en hen wijzen op de kansen bij het sport- en wijkcentrum
- Rapporteren aan en informeren van het bestuur van de SSR omtrent planning en realisatie van ideeën en activiteiten
- Op verzoek van het bestuur van de SSR deelnemen aan bestuursvergaderingen
- Input leveren voor bestuursvergaderingen
- Archief opbouwen van alle werkzaamheden

Wie zijn wij?
De SSR, een samenwerkingsverband van verenigingen die gehuisvest zijn op het Sportpark Rijkerswoerd in Arnhem, is op zoek naar een netwerker die een netwerk kan ontwikkelen en aanboren om de bezetting van het sport- en wijkcentrum te verbeteren. Belangrijk daarbij is dat de relatie met en betrokkenheid van ondernemers, organisaties en bewoners van Rijkerswoerd en Arnhem wordt versterkt. Een neveneffect van de inzet van de netwerker kan zijn dat er meer sporters, vrijwilligers of sponsoren bij de verenigingen komen. Hierbij zijn de creatieve, sociale en praktische skills die jij bezit dus van groot belang. Een unieke uitdaging om (maatschappelijke) organisaties in en buiten Arnhem en het verenigingsleven van binnenuit te leren kennen!

Herken jij je in bovenstaande kenmerken en ben jij de spin in het web die wij zoeken? Reageer (inclusief CV) dan uiterlijk 13 november op deze vacature middels het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 30272942

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?