Beste leden van DFS Arnhem,

De eerste nieuwsbrief van seizoen 2023-2024. Welkom aan alle nieuwe leden van DFS Arnhem en welkom terug na hopelijk een mooie vakantie voor alle bestaande leden.
Seizoen 2023-2024 is organisatorisch al lang van start gegaan, maar ook op de handbalvloer is het gelukkig weer begonnen. Met trots kan ik zeggen dat we het seizoen gaan starten met 13 spelende teams en mogelijk komt er gedurende het seizoen nog meer bij. DFS Arnhem is groeiende op alle fronten en dat is iets waar we met z’n allen trots op kunnen zijn en wat te danken is aan de tomeloze inzet van vele vrijwilligers, dank hiervoor!!

Echter blijven er wel uitdagingen. In oktober volgt de jaarlijkse ledenvergadering (definitieve datum volgt) en ik roep jullie op daar allemaal aanwezig te zijn om samen deze uitdagingen te bespreken en samen te werken aan oplossingen.

In deze eerste nieuwsbrief van dit seizoen wel een oproep. We zijn heel hard op zoek naar een aantal functies binnen DFS Arnhem.
We zoeken onder andere een nieuwe secretaris, een nieuw algemeen bestuurslid, leden van de sponsorcommissie, mensen die een keer bardienst willen draaien, etc…
Denk je nu, dit is misschien wat voor mij, of wil je meer weten over deze of andere functies binnen DFS Arnhem, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
WE HEBBEN JULLIE NODIG!

Dan nog een aantal belangrijke dingen om in de agenda te zetten:
- 9 september 19u: eerste thuiswedstrijd DFS Arnhem heren 1
- 20 september 16-18u: Handbalhappening voor jongste jeugd en vriendjes en vriendinnetjes.
- 7 oktober eerste Arnhemse handbalavond met Dames 1 en Heren 1, voorafgegaan door een seizoensopening, fotosessie, hapje en een drankje.

Tot zover deze nieuwsbrief. Heb je vragen/opmerkingen/suggesties laat het ons weten!
Tot snel in de sporthal!

Met sportieve groet,

Thijs Geurds
Voorzitter DFS Arnhem