Afmelden leden:
Wat jammer dat je ons verlaat! Maar uiteraard gaan we dit voor je in gang zetten wanneer we het ingevulde formulier ontvangen hebben.Houd rekening met de onderstaande regels, hier ben je in het verleden mee akkoord gegaan toen je je aanmeldde.
- Lidmaatschap geldt altijd voor een heel verenigingsjaar. Dat houdt in dat afmelding per 30 juni van het lopende seizoen geldt.
- Opzeggen dient uiterlijk vóór 1 mei van het lopende jaar te gebeuren.
- Er wordt geen restitutie verleend indien besloten wordt voortijdig te stoppen.
- Beëindiging van het lidmaatschap kan pas als aan alle verplichtingen is voldaan.Denk je eraan je trainer te informeren dat je gaat? Wel zo netjes!  

Meer informatie?
Wil je vooraf meer weten? 
Neem dan even contact met de ledenadministratie

 

Persoonlijke gegevens

Datum in dd-mm-jjjj

Teamgegevens

Motivatie

Toestemming bewaren gegevens

Ten behoeve van clubhistorie en het in de toekomst benaderen voor evenementen (zoals reünies, jubilea enz) zouden we graag de volgende gegevens van je willen bewaren: Voor- en achternaam, adres, telefoonnummer, mailadres en geboortedatum.  
Graag je toestemming daarvoor. Uiteraard kun je deze toestemming op ieder moment weer intrekken middels een mailtje naar dit adres (ledenadmin@dfsarnhem.nl).

Akkoord afmelden

Door hieronder "akkoord" aan te vinken gaat u akkoord met de afmelding van het lidmaatschap bij DFS Arnhem per einde van het seizoen.