Vandaag de laatste wedstrijd van dit jaar. Vorige week ging de wedstrijd tegen Grol i.v.m. sneeuwomstandigheden niet door. Dit betekent dat het DFS C1 2 wedstrijden achter loopt ten opzichte van de rest van de teams uit deze poule. Wanneer de wedstrijd tegen Grol wordt ingehaald is nog niet bekend.

Vandaag de wedstrijd tegen Pacelli DC1. Voor het eerst in dit seizoen speelt de DFS DC1 tegen dit team dat op dit moment op de 7e plaats staat. Het DFS C1 team kent dit team nog van vorig jaar en maken zich klaar om de strijd aan te gaan.
Toch zijn de dames de eerste paar minuten nog niet echt op dreef. Pacelli staat binnen 2 minuten binnen al met een punt voor. Maar ken dit team...zodra ze warm zijn gelopen gaan ze er ook echt voor.
En dat duurde niet lang. Al gauw schoten de ballen de goal in. De keepster van DFS DC1 liet zich wederom niet kennen en was wederom op dreef om regelmatig doelballen eruit te houden. Maar ook onze linker- &  rechter opbouwspelers waren op dreef. Het stond met de pauze al op 6-16.

In de tweede helft volgden de punten voor DFS DC1 snel op. Vanaf cirkel, vanuit de hoeken of een enkele penalty werden doeltreffende doelschoten genomen. Het ging zo snel en adequaat dat zelfs de trainer van de Pacelli riep tegen zijn team: 'laat ze maar gaan'.
DFS DC1 kon niet meer tegen gehouden worden. Met een prachtige eindstand van 11-31 verliet DFS DC1 het pand te Zieuwent.

Top gedaan meiden en coaches. Geniet van een welverdiende vakantie en tot 7 januari 2018 tegen Sani4all/Artemis'15.