De 7de wedstrijd van het seizoen is aan de beurt. De dames zijn goed op dreef want ze hebben de vorige 6 wedstrijden allemaal gewonnen. Het gaat dus goed met het team.

De uitwedstrijd is tegen OBW DC1 uit Herwen om 10.55 uur. OBW staat 9de op de ranglijst.

Alle dames waren fit om aan de wedstrijd deel te nemen. De wedstrijd begon moeizaam en na 10 minuten stond het pas 1 – 0 voor OBW. Het 1ste doelpunt door DFS werd gemaakt door Naomi; na 12 minuten is eindelijk de 0 van het scorebord af. Een paar minuten later maakt Jade een doelpunt en het is 1 – 2. Jawel, we hebben een voorsprong. Dan krijgt Dian het op de heupen en gooit er 4 achter elkaar in het net. Stand 2 – 6. Emma en Jade scoren nog en de rust stand is 3 – 8. Er werden veel ballen niet gevangen (de aanhang van DFS dacht dat er iets aan de bal mankeerde, maar dat was niet zo) en de passes waren wat slordig. OBW kwam ook niet vaak tot scoren omdat hun spel wat stroefjes was en ook omdat Jazz goed stond te keepen.

De tweede helft begon met een leuke aanval en resulteerde gelijk in een doelpunt. Het spel van DFS werd beter en sneller. Daardoor kwamen er een paar breaks die door Emma met goed gevolg werden benut. Stand inmiddels 3 – 12. De verdediging staat goed waardoor OBW er maar niet doorheen komt. OBW krijgt twee keer een penalty, beide keren weet Jazz de bal uit het net te houden. Met nog 10 minuten te spelen is de stand 3 – 16. De laatste 10 minuten gaat het gelijk op. Dan scoort OBW 2 doelpunten achter elkaar, dan scoort DFS weer 2 doelpunten. Het score verloop gaat gelijk op. De scheidsrechter had alles onder controle en heeft de wedstrijd goed gefloten. Eindstand is 8 – 21.

De volgende wedstrijd is a.s. zondag 10 december 2017 thuis tegen Grol H.V. DC1 om 12.25 uur.

Team: Enza, Beau, Jade, Selena, Demi, Dian, Emma, Lorena, Naomi, Jazz.

Begeleiding: Tim, Anja, Adinda en Petra.