Vandaag de laatste wedstrijd van dit seizoen. Eindstand Vandaag spelen we tegen Pacelli C1 uit Zieuwent. De vorige wedstrijd tegen Pacelli C1 eindigde met een prachtige score van 31-11. De dames gingen er dan ook vol geloof in dat ze deze wedstrijd makkelijk konden winnen. Maar...Pacelli C1 speelde meteen assertief en binnen enkele minuten stond DFS achter. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en het was leuk om te zien hoe beide teams er voor moesten strijden om een doelpunt te scoren. Het ging in de eerste helft gelijk op. Met een aantal gele kaarten, diverse penalty's was het een spannende wedstrijd. In de pauze stond de stand gelijk met 10-10.

Maar DFS liet zich niet kennen want na een oppeppende speech van de coach Anja zagen we in de tweede helft DFS weer spelen zoals wij ze kennen. Door mooie acties en snelle moves zetten de dames zich al gauw op een voorsprong met 7 punten. Diverse breakouts en balworpen zorgden ervoor dat DFS C1 eindigde met een eindstand van 24-17

Alle 19 wedstrijden onverslagen doorgekomen. Wat een prachtig seizoen. Fantastisch gespeeld. Zaterdag 21 april spelen de dames in de Breedtekampioenschap te Boekel. Komen jullie ook kijken...