"kunnen jullie van die prachtige foto's van Heren 1 en Dames 1 geen jaarkalender uitbrengen?" was de afgelopen maanden een regelmatig gestelde vraag. 
Welnu, hier zijn ze dan: 
- jaarkalender met alle foto's van Heren 1 
- jaarkalender met alle foto's van Dames 1


Beide kalenders bestaan uit een voorblad (zie de plaatjes) en voor elke maand een aparte pagina, zodat je 'm prima kunt gebruiken om verjaardagen of afspraken te noteren.

De kalenders kosten slechts 9,95 per stuk en daarvan komt 100% ten goede aan de vereniging, omdat diverse sponsoren (deze staan vermeld op beide kalenders) de drukkosten voor hun rekening hebben genomen.

Wil je een kalender bestellen, wees er dan snel bij, want de oplages zijn beperkt. Stuur een mail aan Lex ten Velde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en vermeld welke kalender je wilt hebben. Lex zorgt er voor dat je de kalender(s) dan nog voor de kerst in huis hebt.

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?